Mobiliteit in beweging

De invulling van zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. Duurzaam ondernemen en de wens van werkgevers om samen met werknemers te zoeken naar de in de gegeven situatie beste mobiliteitsoplossing, draagt hier aan bij. De groei in thuiswerken geeft hier nog een extra impuls aan.

Klanten en prospects verwachten door deze ontwikkelingen nieuwe kennis en adviesvaardigheden van accountmanagers, fleetsales specialisten en anderen  die actief zijn in de Automotive branche.

Speciaal voor hen heeft ProActive Automotive een Masterclass ‘Mobiliteit in beweging’ ontwikkeld die de deelnemers meeneemt in een verdieping in bestaande en nieuwe mobiliteitsoplossingen en hen op de bekende wijze praktische handvatten meegeeft om relaties nog meer toegevoegde waarde te kunnen bieden.

De uitvoering van deze praktijkgerichte workshop is in handen van Albert ten Heuvel, onze  zeer ervaren en  door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) erkende  leasetrainer. 

Deelname aan de Masterclass is mogelijk op basis van open inschrijving (check daarvoor hieronder de beschikbare data), echter kan ook incompany plaats vinden. Neem voor meer informatie daarover contact op met Albert ten Heuvel.

Meer informatie over de Masterclass 'Mobiliteit in beweging'