Visie & Missie

Een goede accountmanager kruipt in de huid van de klant. Laat zich niet leiden door een standaard aanpak of verkooptrucjes, maar doet er alles aan om de klant te leren kennen en te ontdekken wat hem beweegt. Om vervolgens met gericht en relevant advies in te kunnen spelen op zijn motieven. 

Onze missie

Dat vraagt om een specifieke houding, kennis en vaardigheden van uw accountmanager en de juiste aansturing door zijn of haar manager. En daar komen wij in beeld: dé specialist voor de zakelijke automotive wereld. Met ruime ervaring in de automotive branche weten wij wat mensen beweegt en energie geeft. Op basis van een maatwerkaanpak bieden wij uw management, accountmanager en salesmedewerkers een grote variëteit aan tools (advies, trainingen en coaching) die we u op een pragmatische manier leren toepassen en gegarandeerd bijdragen aan uw verkoopresultaten en bedrijfsrendement. 

ProActive Automotive in het kort

  • 25 jaar praktijkervaring in sales en aftersales functies in de automotive branche
  • Gericht op verandering in denken en handelen
  • Praktijkgericht
  • Direct toepasbaar
  • Maatwerkoplossingen, afgestemd op uw salesuitdagingen

Benieuwd welke kansen er voor uw organisatie te behalen zijn en hoe wij uw salesorganisatie verder in beweging kunnen krijgen? Wij laten het u graag zien. Bekijk ons aanbod, of maak een afspraak.