Leasekennis en -vaardigheden

Of het nu gaat om medewerkers van autoleasemaatschappijen, fleetsales specialisten, accountmanagers of verkoopadviseurs in de showroom, iedereen die in de automotivebranche werkt is gebaat bij gedegen leasekennis.

Het draait daarbij niet alleen om de feiten, maar zeker ook om de praktische toepasbaarheid ervan in het verkoopgesprek. Ook in deze trainingen maken wij continu de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Zo maken wij het voor iedereen relevant én concreet.

Onze eigen, zeer ervaren leasetrainer, Albert ten Heuvel, helpt uw medewerkers vooruit met een ééndaagse maatwerktraining, echter verzorgt ook al meer dan twaalf jaar met plezier en succes opleidingen voor het door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen gecertificeerde VNA Examen Leasing I. 

Naast het VNA Examen Leasing I is er ook het VNA Examen Private Lease. Dit richt zich op medewerkers van aanbieders van private lease, maar is ook van grote toegevoegde waarde voor iedereen die verder direct of indirect in aanraking komt met  consumenten over private lease zoals verkoopadviseurs binnen dealerorganisaties. 

Deelname aan de opleidingen voor de VNA-examens is mogelijk op basis van open inschrijving echter kan ook incompany plaats vinden. Neem daarvoor contact op met Albert ten Heuvel.

Kijk hieronder voor meer informatie over de trainingen voor de beide
NA-examens, de beschikbare data en inschrijfmogelijkheden!

Meer informatie over het VNA Examen Leasing I

Meer informatie over het VNA Examen Private Lease