Referenties

Wij werken al meer dan tien jaar voor de personenwagen-, bestelwagen en truckbranche, dealerorganisaties, importeurs en leasemaatschappijen. Zowel nationaal als internationaal. Maar we werken vooral voor en met opdrachtgevers die net zo enthousiast zijn over hun kansen in de automotive als wij. En die gezamenlijke passie is hét ingrediënt voor een waardevolle samenwerking. Onze klanten kunnen daarover meepraten:

“Met ProActive Automotive hebben we een kritische en praktijkgerichte club in de hand genomen die ons salesteam met veel passie in beweging heeft gekregen. We zitten weer bij de klant en prospect aan tafel en zien onze omzet in zowel sales als aanvullende services en diensten gestaag groeien."

"Dankzij ProActive Automotive zijn we van 4 naar 8 kwalitatieve bezoeken per week gegaan. Ook hebben we verloren klanten weer teruggehaald en onbekende klanten kunnen uitbouwen."

"In de aftersales denken en handelen we nu ook proactief en commercieel. Voor ons betekent samenwerken met ProActive Automotive: meedenken, adviseren én extra business."

In overleg kunnen wij referenties van toonaangevende opdrachtgevers met u uitwisselen. Van startend dealerbedrijf tot multi-merk dealergroep. Van importeur tot fabrikant. Van (premium) personen/ bedrijfswagen/truck relaties tot lease & financieringsmaatschappijen. Zowel nationaal als internationaal.