ProActive Automotive in een nieuwe jas

Geplaatst in ProActive Automotive op

Na een aantal maanden hard werken aan de nieuwe branding van ProActive Automotive is het zover: onze nieuwe stijl staat als een huis en sluit perfect aan bij wie wij zijn en de ambities die wij voor ogen hebben.

Stilstaan om vooruit te komen

De automotivebranche is een dynamische wereld. En wij van ProActive Automotive bewegen mee. Natuurlijk is dat noodzakelijk, maar wij komen pas echt verder als wij af en toe stilstaan en onszelf afvragen wie wij nou als bedrijf zijn en waarom wij doen wat we doen. Wat maakt ons zo onderscheidend? Wat hebben wij te bieden? Het zijn vragen die wij onszelf de afgelopen tijd opnieuw hebben gesteld en die de basis vormen voor onze nieuwe positionering, huisstijl en website. 

Wat vindt u ervan?

De afgelopen jaren hebben wij mooie ontwikkelingen doorgemaakt.  Steeds meer bedrijven, in binnen- en buitenland, maken de stap naar ProActive Automotive. Uit al die ervaringen bleek keer op keer dat het onze grootste specialiteit is om mensen in beweging te brengen en te houden, op onze gepassioneerde en gedreven wijze. Daarom ook onze nieuwe website om dit nog beter tot uiting te laten komen. Wij zijn benieuwd of u net zo enthousiast bent als wij. Laat het ons vooral weten!

Deel uw feedback

Terug naar overzicht

Bericht delen: