15 Jarig jubileum voor ProActive Automotive

Geplaatst in ProActive Automotive op

In september 2006 startte ProActive Automotive met het bieden van een maatwerkaanpak gericht op het bewerken van de zakelijke markt door importeurs en dealerbedrijven. Nu, 15 jaar later, kijken wij met plezier terug op een boeiende tijd waarin wij veel organisaties hebben mogen ondersteunen bij het ProActief en succesvol bewerken van de (lokaal) zakelijke markt. Een mooie mijlpaal om te vieren! 

ProActieve marktbewerking betekent, nu nog meer dan ooit tevoren, de mouwen opstropen en zelf aan de bak. De klant meerwaarde bieden en als bedrijf en accountmanager het verschil weten te maken in de beleving van de klant of prospect. Zo helpen wij organisaties en mensen de omslag te maken van het traditionele verkopen van auto’s naar het bieden van totale, zakelijke mobiliteitsoplossingen.

Wij willen de vele importeurs, leasemaatschappijen, dealerorganisaties en mensen waarmee wij door de jaren heen op fantastische wijze mee hebben mogen samenwerken bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Als ProActive Automotive team kijken wij ernaar uit met onze praktijkgerichte hands-on aanpak de komende jaren samen met u gepassioneerd verder te bouwen aan uw successen in de zakelijke markt!

Terug naar overzicht

Bericht delen: